
Αιμιλία Υψηλάντη: Η μεγαλύτερη στεναχώρια μου, που έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας
Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του επαγγέλματος της με μεγάλες περιόδους ανεργίας.
Η Αιμιλία Υψηλάντη ανήκει στις κατηγορία των ηθοποιών με ιδιαίτερα σημαντική και αξιόλογη καλλιτεχνική διαδρομή. Με πολλές κινηματογραφικές αλλά και θεατρικές συνεργασίες. Μάλιστα στο θέατρο έχει αναλάβει κάποιες φορές και τον ρόλο του παραγωγού.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δύσκολες εποχές που έχει αντιμετωπίσει.
Διαβάστε επίσης: Χάρης Τζωρτζάκης: «Μας έψαξαν για παιδική κακοποίηση…»
Τι δήλωσε για την ανεργία
«Το θέατρο, όπως κάθε δουλειά, είναι γεμάτο από όμορφες στιγμές, δυσκολίες και πολλές στεναχώριες. Ποια μεγαλύτερη στεναχώρια υπάρχει από το να είσαι άνεργος; Έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας. Θα προτιμούσα να είμαι σε έναν θίασο όπου θα αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα, ίσως και στενάχωρα, από το να είμαι άνεργη.»
To θέατρο και το #metoo
Το θέατρο ήταν πρωτοπόρο στο #metoo και είμαι περήφανη για τον κλάδο μου. Έχω μιλήσει αρκετά για προσπάθειες χειραγώγησης μου που έχουν συμβεί στην επαγγελματική μου ζωή.
- Fed: Το υπουργείο Δικαιοσύνης κλείνει την έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Η υπόκλιση στην Κάρλα, είναι το ποδόσφαιρο (που θέλεις να υπάρχει)…
- Σέρρες: Για μπλόκο στον Προμαχώνα ετοιμάζονται αγρότες και κτηνοτρόφοι
- Μαρκοϊσβίλι: «Φοβερή ομάδα ο Ολυμπιακός, έχει εξαιρετικό προπονητή»
- OT Delphi Economic Forum XI – Μαργώνης (Παπαστράτος): Τα 95 χρόνια μετασχηματισμού και το στοίχημα της καινοτομίας
- Βαρδής Βαρδινογιάννης: Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για επένδυση στο gaming


