Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Τζωρτζάκης: «Μας έψαξαν για παιδική κακοποίηση...»

Χάρης Τζωρτζάκης: «Μας έψαξαν για παιδική κακοποίηση…»

Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε ο Χάρης Τζωρτζάκης

Ο Χάρης Τζωρτζάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμα-δες» που πια παρουσιάζει η Τζένη Θεωνά στο ανανεωμένο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον γιο του εξηγώντας τον λόγο που προσφάτως ήλεγξαν όταν ο γιος του έσπασε το πόδι του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Τζωρτζάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο μικρός έσπασε το πόδι του έξι μηνών. Ήταν ο μικρός μπρούμυτα και η Έφη στο κρεβάτι. Αυτός ξυπνάει και πάει αυτόματα να τον πιάσει, να τον γυρίσει και να τον βάλει στο στήθος της. Όπως τον γυρνάει, όμως, κάπως μπλόκαρε το πόδι του μέσα στις κουβέρτες και ακούγεται ένα κρακ! Αλήθεια το λέω. Εγώ κοιμόμουν στο άλλο δωμάτιο με την κόρη μου, την λατρεία μου».

«Μην τα πολυλογώ… Έσπασε ο μπέμπης το πόδι του, έξι μηνών, πήγαμε στο νοσοκομείο και σκέφτηκα πως θα του βάλουν ένα γυψάκι και θα τελειώνει το πράγμα. Δεν ήταν όμως καθόλου έτσι. Κάτσαμε μια εβδομάδα, έπρεπε να είναι το μωρό για δέκα μέρες ξαπλωμένο και μετά του έβαλαν γύψο από το στήθος μέχρι τον αστράγαλο».

«Μας έψαξαν και για παιδική κακοποίηση, και καλά έκαναν. Τον γύψο τον έβγαλε μετά από σαράντα μέρες» συμπλήρωσε ο Χάρης Τζωρτζάκης στο μαγκαζίνο με παρουσιάστρια την Τζένη Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.

Δείτε όσα είπε

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024