«Επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα εκεί». Αυτή είναι η εξήγηση που έδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όταν χθες, μετά την ισοπαλία (0-0) με την Κοπεγχάγη στη Δανία, ρωτήθηκε -ξανά- από τους δημοσιογράφους γιατί είναι τόσο δύσκολο για την ομάδα του να κατακτήσει το Champions League.
Από το 2014, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στεφθεί πέντε φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένων τριών διαδοχικών (2016, 2017, 2018) τροπαίων υπό τον Ζινεντίν Ζιντάν.
Ενώ είναι φυσικά είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους -14- στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση συλλόγων (Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League).
Χθες Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκρισή τους στους «16» του Champions League.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.