Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπα: «Έχουμε δουλέψει και είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα»

Μπα: «Έχουμε δουλέψει και είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα»

Ο Ουσεϊνού Μπα έδωσε το… σύνθημα εν όψει της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το ματς κόντρα στους Αζέρους, ενώ ανέφερε πως έχει ξεπεράσει πλήρως το τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Καραμπάγκ το βράδυ της Πέμπτης (13/10), σε ένα ματς κομβικό όσον αφορά το ευρωπαϊκό μέλλον των ερυθρόλευκων την φετινή σεζόν.

Οι παίκτες του Μίτσελ, θέλουν να… σβήσουν το εις βάρος τους 3-0 του «Γ.Καραϊσκάκης» και αυτό είναι κάτι που τόνισε και ο Ουσεϊνού Μπα, στις δηλώσεις του παραμονές του αγώνα κόντρα στους Αζέρους.

Διαβάστε επίσης:

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός των Πειραιώτων, ανέφερε πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του έχουν δουλέψει κατάλληλα για αυτός το ματς, θέλοντας να αποκαταστήσουν τα πράγματα και να αποδείξουν πως είναι καλύτεροι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπα: 

Πώς νιώθει ο ίδιος μετά τον τραυματισμό του και βλέποντας το πρώτο παιχνίδι από την κερκίδα, εάν έχει εντοπίσει τον τρόπο που θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός: 

«Νιώθω πολύ καλά, έχω δουλέψει πολύ μετά τον τραυματισμό μου. Είδα πως δεν τα πήγαμε καλά. Χάσαμε ένα εντός έδρας ματς, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό για εμάς. Είμαστε στεναχωρημένοι, όμως έχουμε δουλέψει και είμαστε εδώ για να τα δώσουμε όλα. Να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Ένα από τα κυριότερα είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε πιο επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα και να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι. Κυρίως είναι το θέμα της συγκέντρωσης. Σε αυτό οφείλεται το κακό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα».

Για το εάν υπάρχει δίψα για εκδίκηση, για όσα συνέβησαν την προηγούμενη Πέμπτη: «Το έχουμε ανάγκη. Είμαστε σε κακή βαθμολογική θέση, αλλά και γενικότερα το θέλουμε γιατί είμαστε μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε τα πράγματα. Είμαστε απογοητευμένοι και εμείς και οι φίλαθλοί μας με το αποτέλεσμα του πρώτου αγών και θέλουμε να το αλλάξουμε. Ειμαστε έτοιμοι για να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και τη βαθμολογική μας θέση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024