
Ισραήλ: Τρεις τραυματίες από πυρά αγνώστου σε φυλάκιο ελέγχου στην Ανατολική Ιερουσαλήμ
Η αστυνομία του Ισραήλ κάνει λόγο για «τρομοκρατική» επίθεση και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Δύο Ισραηλινοί τραυματίστηκαν από σφαίρες σε ένα φυλάκιο ελέγχου στην κατεχόμενη Ανατολική Ιερουσαλήμ, το βράδυ του Σαββάτου, ανακοίνωσε η αστυνομία κάνοντας λόγο για «τρομοκρατική» επίθεση.
Άλλο ένα πρόσωπο – δεν διευκρινίστηκε η εθνικότητά του – τραυματίστηκε από θραύσματα, σύμφωνα με τον οργανισμό Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ (Mada), το ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού.
Διαβάστε επίσης: Το Παλαιστινιακό δεν επιλύεται με προσχηματικές δηλώσεις
«Τρομοκράτης» πυροβόλησε τους δύο Ισραηλινούς, λέει η αστυνομία
Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι «ένας τρομοκράτης πυροβόλησε τους δύο Ισραηλινούς, τραυματίζοντάς τους σοβαρά» σε ένα φυλάκιο κοντά στον καταυλισμό των Παλαιστίνιων προσφύγων του Σουάφατ.
Οι τραυματίες είναι ηλικίας περίπου 20 ετών. «Πρόκειται για μια γυναίκα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και έναν άνδρα σε σοβαρή κατάσταση», ανέφερε ο Mada. Στον τρίτο τραυματία χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες επί τόπου, πρόσθεσε, χωρίς άλλες διευκρινίσεις.
Η αστυνομία αναζητά έναν ύποπτο, ο οποίος διέφυγε από το σημείο. Στο ανθρωποκυνηγητό συμμετέχουν ένα ελικόπτερο και άνδρες των ειδικών δυνάμεων.
Ο τομέας έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και δεκάδες αξιωματικοί έχουν αναπτυχθεί γύρω από το φυλάκιο και μέσα στον προσφυγικό καταυλισμό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέες απειλές Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα αφού τελειώσουμε με το Ιράν»
- Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ στο Ορμούζ – Συνομιλίες Λιβάνου και Ισραήλ με τη συμμετοχή Ρούμπιο
- Μία ασθενής, τρία θανατηφόρα αυτοάνοσα – Κυτταρική θεραπεία CAR-T δείχνει να κάνει θαύματα
- Συνταγή: Τάρτα με σπανάκι
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή Παλαιστινίων δεν έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, αλλά με τον εθνικισμό
- Φόβοι για νέο ανοδικό ράλι στις τιμές των καυσίμων – «Κάηκε» με ένα γέμισμα το Fuel Pass



