Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γουίλιαμς
Ο Ντέρικ Γουίλιαμς αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού και γέμισε με αγωνία τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League έχει να διαχειριστεί ακόμα μια πολύ δύσκολη κατάσταση αφού ο Ντέρικ Γουίλιαμς έφυγε τραυματίας από το Αλεξάνδρειο.
Ο Αμερικανός φόργουορντ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού και αύριο θα εξεταστεί εκτεταμένα από το ιατρικό τιμ των «Πράσινων».
Ο Γουίλιαμς παρά τις ενοχλήσεις ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού πέτυχε 13 πόντους, κατέβασε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ.
Πάντως με αυτή την εξέλιξη είναι πλέον αμφίβολος για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα την Πέμπτη για την 2η αγωνιστική της Euroleague.
- Ερώτηση ΚΚΕ στη Βουλή για τους ναυτεργάτες «που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον Περσικό Κόλπο»
- Βουλή: Στην επιτροπή Δεοντολογίας ο Φλώρος επειδή αποκάλεσε τον Βελόπουλο «καράφλα»
- Τεχεράνη: Ζημιές στο Παλάτι Γκολεστάν από πυραυλικό πλήγμα εν μέσω της σύγκρουσης ΗΠΑ–Ισραήλ με το Ιράν
- Αποκάλυψη-σοκ στη Φόρμουλα 1: Οι οδηγοί της Άστον Μάρτιν κινδυνεύουν με αναπηρία
- Στο Υπουργείο Υγείας η Δήμαρχος Σίφνου για τα θέματα στελέχωσης των υπηρεσιών υγείας του νησιού
- Μενδώνη για τις φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής: «Σε 13 μέρες φέραμε εις πέρας όλη τη διαδικασία»




