Ένα ακόμα τρόπαιο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του με σκορ 67-52 επί του Παναθηναϊκού στη Ρόδο, στον μεγάλο τελικό του Super Cup.
Φυσικά μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τίτλου, που τους δίνει ώθηση ενόψει της πρεμιέρας τόσο στη Euroleague, όσο φυσικά και στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την απονομή του Super Cup:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος