Θύρα 7: «Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε πέρσι» (pic)
Το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Super Cup στο μπάσκετ.
Ο Ολυμπιακός «πάτησε» τον Παναθηναϊκό (67-52) και κατέκτησε το Super Cup, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να παίρνουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και να διευρύνουν στο 8-0 το σερί τους απέναντι στο Τριφύλλι.
Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τελικού, η «Θύρα 7» ανέβασε μήνυμα στα social media, με το οποίο έδωσε συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του. Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού αναφέρθηκαν και στο εντυπωσιακό σερί που τρέχει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού απέναντι στους Πράσινους.
Αναλυτικά το μήνυμά τους:
«Χωρίς τον φάρο είστε ένα τίποτα vol 500135000!
Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε πέρσι!!
8-0 ΣΕΡΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ σε κάθε διοργάνωση,με κάθε τρόπο….
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ σχέση
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην ΟΜΑΔΑΡΑ μας για την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου».
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
- Μεξικό – Αγγλία 2-3: Μπέλινγκχαμ και Κέιν έστειλαν τα «λιοντάρια» στα προημιτελικά μετά από «τρελή» ματσάρα!
- Έντονη κριτική στη Βραζιλία για τον αποκλεισμό από τη Νορβηγία: «Συντριβή από τον Χάαλαντ – Μια παθητική Σελεσάο»
- Μεξικό – Αγγλία: Τρία γκολ σε έξι λεπτά και 2-1 τα «Τρία Λιοντάρια» στο πρώτο ημίχρονο (vids)
- Συγκλονιστικές στιγμές: Ο Νεϊμάρ αποχαιρέτησε την εθνική Βραζιλίας με δάκρυα (vid)
- Με «καπετάνιο» Χάαλαντ: Οι Νορβηγοί έκαναν… κουπί μετά την ιστορική πρόκριση επί της Βραζιλίας (vid)
- LIVE: Μεξικό – Αγγλία
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442