Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς δίνει φανέλα βασικού στον Σάντσες στην αναμέτρηση της Τούμπας
Ο Φακούντο Σάντσες αναμένεται να καλύψει το κενό του Γιάννη Κώτσιρα στην Τούμπα
Στους ρυθμούς του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ «τρέχουν» στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τα τελευταία 24ωρα, μετά και το τέλος της διακοπής των εθνικών ομάδων.
Τα βλέμματα όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο βρίσκονται εδώ και μέρες πάνω στον Γιάννη Κώτσιρα.
Ο δεξιός μπακ του Τριφυλλιού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και δεν κατάφερε ούτε χθες να προπονηθεί κανονικά, καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Ουσιαστικά, ο έλληνας μπακ έθεσε τον εαυτό του εκτός αναμέτρησης, καθώς απομένουν μονάχα δύο προπονήσεις μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή για τη Θεσσαλονίκη.
Ο σέρβος τεχνικός φέρεται να έχει ήδη επιλέξει τον άνθρωπο με τον οποίο θα καλύψει το κενό του Κώτσιρα, με τον Φακούντο Σάντσες να αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού για το παιχνίδι αυτό.
Στο μυαλό του Γιοβάνοβιτς βρίσκεται και ο Βαγιαννίδης, ωστόσο πολύ δύσκολα θα κερδίσει τη μάχη με τον Σάντσες.
- LIVE: Παρί – Ολυμπιακός
- Το 1-0 της Γαλατά κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
- Πώς η εφημερίδα The Times έβγαλε τον Μικ Τζάγκερ από τη φυλακή – «Ποιος συνθλίβει μια πεταλούδα με έναν τροχό;»
- Συναγερμός στο Ισραήλ για κυβερνοεπίθεση – Ιρανοί χάκερ φέρονται να παραβίασαν κάμερες ασφαλείας
- Χάος η Μονακό: Εκτός για «προσωπικούς λόγους» και ο Τάις
- Ελληνοτουρκικά και Κυπριακό: Πώς επηρεάζονται από τον πόλεμο με το Ιράν

