Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γρίφος για τον Γιοβάνοβιτς το δεξί άκρο της άμυνας

Γρίφος για τον Γιοβάνοβιτς το δεξί άκρο της άμυνας

Ο Κώτσιρας ανακόπτει τον Γκατσίνοβιτς. Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού πονάει και προβληματίζει τον Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στη δράση με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και θέλουν τη νίκη προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους τους διώκτες τους. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Από την αρχή του 2022 μέχρι και το ματς της 5ης αγωνιστικής και το break του φετινού Σεπτεμβρίου για τις εθνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλο μέλος της ελληνικής Big-5.

Και το… δείγμα δεν είναι μικρό. Μιλάμε για μία σειρά 26-27 αγώνων, ήτοι με μία κανονική περίοδο πρωταθλήματος, η οποία συμπυκνώθηκε σ’ αυτούς τους εννιάμισι μήνες μέσα από τα ματς που έδωσαν όλες οι ομάδες πέρυσι από τη 15η έως την 26η αγωνιστική, τις 10 αγωνιστικές των playoffs και τις πρώτες 5 στροφές της φετινής Λίγκας.

Η επιστροφή στη δράση πάντως φέρνει τους Πράσινους μπροστά σε ακόμα ένα τεστ. Ο Γιοβάνοβιτς πονοκεφαλιάζει μόνο για το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου υπάρχει η αμφιβολία για τη συμμετοχή του Κώτσιρα. Ο έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις και χθες συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Μέχρι την Τετάρτη το τοπίο γύρω από την κατάστασή του θα έχει ξεκαθαρίσει και αναλόγως θα προχωρήσουν και τα σχέδια του Γιοβάνοβιτς για το μεγάλο ματς που έρχεται.

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024