Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μένει ελεύθερος ο Μήτογλου – Υπογράφει στον Παναθηναϊκό αν…

Μένει ελεύθερος ο Μήτογλου – Υπογράφει στον Παναθηναϊκό αν…

Η Αρμάνι Μιλάνο αναμένεται να αφήσει ελεύθερο τον Ντίνο Μήτογλου, όταν ανακοινωθεί η ποινή του. Ποιές οι πιθανότητες να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό…

Ο Ντίνος Μήτογλου είχε βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ τον περασμένο Μάρτιο σε αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό και έχει τεθεί νοκ-άουτ μέχρι και σήμερα.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ εδώ και πάνω από έξι μήνες δεν έχει αγωνιστεί, ενώ περιμένει να μάθει και την ποινή που θα του επιβληθεί από την WADA.

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη και ήδη έχει καθυστερήσει αρκετά, όμως πλέον είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η τιμωρία του Μήτογλου. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η Αρμάνι Μιλάνο δεν υπολογίζει πλέον τον Έλληνα διεθνή ψηλό, ακόμη και αν η ποινή του είναι η καλύτερη δυνατή και πρόκειται να τον αποδεσμεύσει.

Συγκεκριμένα, όταν γίνει γνωστή η τιμωρία θα λύσει το συμβόλαιο του, όπως έκανε και στην περίπτωση του Ρικάρντο Μορασκίνι. Παράλληλα, οι Ιταλοί θα κάνουν χρήση και του ειδικού νόμου σχετικά με το ντόπινγκ και δεν θα πληρώσει τον Μήτογλου για όλο αυτό το διάστημα που δεν έχει αγωνιστεί.

Αυτό όμως έχει μικρή σημασία για τον ίδιο τον Μήτογλου που απλά περιμένει υπομονετικά την ποινή. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλους αυτούς τους μήνες «τρέχει» κάτι που σημαίνει ότι αν τιμωρηθεί με αποκλεισμό ενός έτους θα έχει ακόμη έξι μήνες εκτός γηπέδων.

Γενικότερα, πέρα από τον Μήτογλου την ποινή περιμένει και ο Παναθηναϊκός ο οποίος δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση του. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως αν είναι ποινή μέχρι έναν χρόνο οι πράσινοι θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν πίσω στο ΟΑΚΑ.

Και ο ίδιος ο Έλληνας ψηλός θα ήθελε να γυρίσει σε γνώριμα λημέρια και να βρει ξανά τον καλό του εαυτό, αφού είναι πολλούς μήνες εκτός. Τα πάντα όμως θα γίνουν ξεκάθαρα μετά την τιμωρία που θα του επιβληθεί από τη WADA, την ώρα πάντως που το δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Ειδικά, αφού ο Ολυμπιακός μοιάζει να έχει κλείσει το ρόστερ του και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες δεν μοιάζουν να «καίγονται» για να τον κάνουν δικό τους, μετά τα όσα έγιναν στις 4 Μαρτίου…

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024