Θετικά νέα είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Κώτσιρας και Παλάσιος και τέθηκαν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη μεγάλη κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Επίσης, επέστρεψαν στο Κορωπί οι διεθνείς Κουρμπέλης και Ιωαννίδης, ενώ αναμένονται στην Αθήνα οι υπόλοιποι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον και Τσόκαϊ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Άδειασε το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού λίγες ημέρες πριν την εκτός έδρας μονομαχία κόντρα στον ΠΑΟΚ!
Σεμπάστιαν Παλάσιος και Γιάννης Κώτσιρας μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας στην προπόνηση της Τετάρτης στο «Γ. Καλαφάτης» κι έτσι πλέον δεν υφίσταται οποιαδήποτε απουσία στην προετοιμασία του Τριφυλλιού για τον κυριακάτικο αγώνα.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας με πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποθεραπεία ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, οι οποίοι επέστρεψαν από την εθνική Ελλάδας.
Απόντες ήταν οι υπόλοιποι διεθνείς, δηλαδή οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σοκ στο Καμπ Νου όταν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου κατέρρευσε οπαδός στις κερκίδες, με τους γιατρούς να τον επαναφέρουν άμεσα και το ματς να συνεχίζεται.
Οταν ο Μεντιλίμπαρ... χτυπούσε τη μοίρα του, οδηγώντας την «φτωχή» Ρεάλ Βαγιαδολίδ, στην κορυφαία σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της. Πέρασαν 19 χρόνια από τότε, αλλά το αξεπέραστο επίτευγμα του Βάσκου, ακόμη μνημονεύεται.
Το Παπαστράτειο γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να δημιουργούν «καυτή» ατμόσφαιρα και να ωθούν τους Πειραιώτες σε μία σπουδαία νίκη