Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ – Περιμένει τους διεθνείς ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ – Περιμένει τους διεθνείς ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιμένει την επιστροφή των διεθνών για να καταρτίσει το πλάνο του για την ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός έχει στραμμένο το βλέμμα του στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Super League, όπου ψάχνει το 6×6 για να ξεφύγει κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Πράσινοι έχουν 5×5 μέχρι στιγμής και είναι στο +4 από τον δεύτερο Δικέφαλο του Βορρά, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ψάχνει ακόμη ένα τρίποντο.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν αύριο ρεπό και η προετοιμασία της ομάδας θα μπει στην τελική της ευθεία από την Τετάρτη.

Ο σέρβος τεχνικός περιμένει την ίδια ημέρα και την επιστροφή των διεθνών για να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Κώτσιρας ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, αλλά νιώθει καλύτερα μετά τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις πιθανότητες να παίξει να είναι υπέρ του.

Από εκεί και πέρα, ο Παλάσιος ακολούθησε αποφόρτιση, όμως αναμένεται να μπει κι αυτός σε φουλ ρυθμούς, ενώ είναι εξαιρετικά πιθανό ο Σένκεφελντ να επιστρέψει στην ενδεκάδα, αλλά περισσότερα θα φανούν στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024