Η πρώτη φωτογραφία του Ατζούν μετά το τροχαίο ατύχημα – Μέσα από το νοσοκομείο
Δείτε την εικόνα...
Την πρώτη φωτογραφία μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε δημοσίευσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί σήμερα, προκειμένου να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό αλλά και όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του.
Ο Τούρκος παραγωγός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα υποβλήθηκε σε χειρουργείο για τοποθέτηση λάμας στο χέρι του, μετά το κάταγμα που υπέστη, ωστόσο πριν μερικές μέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
- Διαβάστε επίσης: Στα «μαχαίρια» Τζέιμς Καφετζής – Ατζούν Ιλιτζαλί: Η αγωγή του Τούρκου παραγωγού και το πρόστιμο μαμούθ
Ο Ατζούν λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, μαζί με το ιατρικό προσωπικό.
Η πρώτη φωτογραφία του Ατζούν μετά το τροχαίο ατύχημα
«Το έντονο ενδιαφέρον και η αγάπη που εισέπραξα σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου, με έκανε πολύ χαρούμενο. Μπορεί να έχω πετύχει στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά αυτή η αγάπη είναι ανεκτίμητη. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ευτυχία που μου δώσατε θα μου επιτρέψει να ανακάμψω το συντομότερο δυνατό» έγραψε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην λεζάντα της ανάρτησής του.
- Πώς «μίκρυνε» η αίθουσα της δίκης των Τεμπών – Οι χώροι που «έφαγαν» θέσεις συγγενών και δικηγόρων
- Dubai B.C. – Παναθηναϊκός 104-107: «Κλειδώνει» την πρόκριση με σούπερ Ναν και Χέις-Ντέιβις
- Κιμ Καρντάσιαν – Λιούις Χάμιλτον μαζί στο Τόκιο
- Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε 94-89: Οι Ισραηλινοί «φρέναραν» τους Τούρκους
- Ιράν: «Μη εχθρικά πλοία» μπορούν να διέλθουν από τo Oρμούζ – Επιστολή στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό
- Μονακό – Μιλάνο 90-85: Επέστρεψε από το -12 και πέτυχε τρίτη σερί νίκη



