Πανικός στα Χανιά: Ήθελε να ταξιδέψει χωρίς εισιτήριο και άδειασε τον πυροσβεστήρα στο αεροδρόμιο
Μια 50χρονη θέλησε να ταξιδέψει... δωρεάν από την Κρήτη στις Βρυξέλλες.
Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο των Χανίων από την αντίδραση μιας γυναίκας από το Βέλγιο, η οποία ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα της.
Το περίεργο ήταν ότι η γυναίκα, θέλησε να ταξιδέψει προς τη χώρα της, χωρίς ωστόσο να διαθέτει εισιτήριο ή χρήματα για να αγοράσει ένα.
Διαβάστε ακόμα: Πήγε να ταξιδέψει αεροπορικώς έχοντας στις αποσκευές του γεμάτο όπλο
Όταν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου της έκαναν γνωστό ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει δωρεάν στην πατρίδα της, τότε εκείνη έγινε έξαλλη και προκάλεσε πανικό στο αεροδρόμιο.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 50χρονη άρχισε να περιφέρεται στους κοινόχρηστους χώρους του αεροδρόμιου όπου ανέβαινε και κατέβαινε στα καθίσματα, χόρευε, τραγουδούσε, έλεγε μαντινάδες, ενώ πήρε και έναν πυροσβεστήρα, τον άνοιξε και σκόρπισε το περιεχόμενό του στους εσωτερικό του αεροδρομίου με αποτέλεσμα να γεμίσουν με καπνό και σκόνη.
Η 50χρονη Βελγίδα, η οποία δηλώνει μόνιμη κάτοικος Βελγίου αλλά ζει το μισό χρόνο στην Κρήτη, συνελήφθη από τους αστυνομικούς του αεροδρομίου Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με τον νόμο.
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ιστορικό deal για την τραγουδίστρια – Πούλησε τον μουσικό της κατάλογο στην Primary Wave
- Τσικνοπέμπτη: Πώς επηρεάζουν το παραδοσιακό τραπέζι οι ανατιμήσεις στο κρέας
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Έρχονται δύο ατμοσφαιρικές διαταραχές με ισχυρές καταιγίδες
- Πέθανε ο Γιώργος Γεράρδος, ιδρυτής της Πλαίσιο
- Η… ιδιαίτερη ανάρτηση του Λεσόρ: «Ευτυχώς δεν τσακώθηκα με τη μητέρα μου, θα είχα μπερδέψει το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ»
- Δένδιας για τις σημερινές γεωπολιτικές προκλήσεις: Η Ευρώπη βιώνει μία αναδιάταξη ισχύος σε παγκόσμιο επίπεδο



