
Μετρό: Τι αλλάζει στα δρομολόγια από τις 27 Σεπτεμβρίου
Τι ανακοίνωσε η ΣΤΑ.ΣΥ.
Τροποποιείται από αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, λόγω της επέκτασής της και της έναρξης λειτουργίας των 3 νέων σταθμών (Μανιάτικα, Πειραιάς, Δημοτικό Θέατρο) τις επόμενες ημέρες, η συχνότητα διέλευσης των δρομολογίων στη γραμμή 3, στο Μετρό.
- Διαβάστε επίσης: Φίλης: Να επανέλθει ο σχεδιασμός του 2019 για το μετρό στα Εξάρχεια – Να προστατευθεί η πλατεία
Άδεια μέχρι το Δημοτικό Θέατρο
Τα δρομολόγια θα αποβιβάζουν τους επιβάτες στην Νίκαια και θα συνεχίζουν άδεια έως το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο των δοκιμαστικών δρομολογίων. Προς ΔΑΑ τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 36 λεπτά (από 30 λεπτά) ενώ στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Δημοτικό Θέατρο θα παραμένει αμετάβλητο το 4λεπτο τις ώρες αιχμής.
Πίνακες δρομολογίων με τις ακριβείς διελεύσεις των συρμών του Μετρό, θα είναι αναρτημένοι στους κατά τόπους σταθμούς και την ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. (www.stasy.gr).
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κεσσές: Να κληθούν όλα τα θύματα των υποκλοπών, έχουν υποχρέωση λογοδοσίας – Η έρευνα έως το 2024 ήταν επιπόλαιη
- Με ποιες πληρωμές θα «κλείσει» ο Απρίλιος για τους αγρότες
- Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν δίνει λύσεις στα προβλήματα, παράγει συνεχώς σκάνδαλα και διαφθορά
- Το συγκινητικό «αντίο» του Πίρλο στον Λουτσέσκου: «Με μεγάλωσες σαν γιο»
- Από το κέφι στην παρακμή – Οι δύο όψεις του αλκοόλ για το μυαλό και το σώμα μας
- Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος – Η Πέρι, ο Τριντό και το κάρμα
