Βασίλισσα Ελισάβετ: Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τον τάφο της
Η Βασίλισσα Ελισάβετ θάφτηκε μαζί με τους γονείς και τον άνδρα της
Η βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ βρίσκεται πια στην τελευταία της κατοικία, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο και τους γονείς της.
Τα ονόματα των τεσσάρων κοσμούν πλέον τη μαύρη μαρμάρινη πλάκα που βρίσκεται στο εσωτερικό του George VI Memorial Chapel εντός του κάστρου του Γουίνδσορ.
Εκεί πραγματοποιήθηκε και η ιδιωτική τελετή της βασιλικής οικογένειας μετά την κρατική κηδεία που πραγματοποιήθηκε στο Αββαείο του Γουέστμίνστερ.
Αν και το κάστρο του Γουίνδσορ είναι κλειστό αυτή την περίοδο για το κοινό, αναμένεται να ανοίξει ξανά τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι πύλες θα ανοίξουν στις 29 Σεπτεμβρίου, με τους επισκέπτες του κάστρου να μπορούν να δουν από κοντά και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου και τους τάφους των βασιλέων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η γενική ξενάγηση στο Κάστρο του Γουίνδσορ κοστίζει για τους ενήλικες 28,50 λίρες και 15,50 λίρες για τα παιδιά.
Δείτε την πρώτη φωτογραφία από τον τάφο της βασίλισσας Ελισάβετ
- Ο Έπσταϊν εκπαιδεύτηκε ως Ισραηλινός κατάσκοπος, αναφέρει έγγραφο του FBI
- Ρωσία: Σε κρίσιμη κατάσταση ο στρατηγός Βλαντίμιρ Αλεξέγιεφ μετά από πυροβολισμούς στη Μόσχα
- LIVE: Αστέρας Τρίπολης – Βόλος
- Ιωνία – Ολυμπιακός 42-76: Επιβλητικές οι ερυθρόλευκες, με «τριπλέτα φωτιά»
- Αμπελόκηποι: Δύο συλλήψεις για απόπειρα απάτης – Το κόλπο των δραστών με τα παράλληλα τηλεφωνήματα σε κινητό και σταθερό
- Γαλλία: Έριξαν χειροβομβίδα μέσα σε κομμωτήριο – Η στιγμή της επίθεσης






