Με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει γκολ και ασίστ, η Τραμπζονσπόρ πέτυχε σπουδαία ανατροπή και νίκη με 3-2 επί της Γκεζτέπε, για την έβδομη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.
Οι πρωταθλητές βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, όμως ο αρχηγός της εθνικής ομάδας άλλαξε τη ροή του ματς, δίνοντας την ασίστ για τη μείωση του σκορ από τον Τρεζεγκέ (14′) και ευστοχώντας σε πέναλτι στο 42′ για την ισοφάριση.
Η Τραμπζονσπόρ πίεσε ως το τέλος και δικαιώθηκε στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο άλλοτε σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα και της Ντόρτμουντ, Μαρκ Μπαρτρά, πέτυχε με κεφαλιά το νικητήριο γκολ.
Εκτός του Μπακασέτα, βασικός ήταν και ο Μανώλης Σιώπης (αντικαταστάθηκε στο 72΄ από τον Μάξι Γκόμες), ενώ το δεξί άκρο της άμυνας της Γκαζιαντέπ κάλυψε σε όλο το ματς ο Στέλιος Κίτσιου.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Ο ποδοσφαιρικός θρύλος Πολ Γκασκόιν έξι μήνες μετά μίλησε με λεπτομέρειες για το δράμα που πέρασε: «Έχω κάνει 38 εγχειρήσεις και συνήθως δεν φοβάμαι, αλλά αυτή τη φορά πραγματικά πανικοβλήθηκα»
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.