Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει ‘άρρεν’ η ταυτότητά μου»
Ο Λάκης Γαβάλας ήταν όπως πάντα αποκαλυπτικός
Η κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» συνάντησε τον αγαπημένο σχεδιαστή μόδας, Λάκη Γαβαλά στην παρουσίαση του βιβλίου του στην Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο.
Με αφορμή το βιβλίου που έχει γράψει ο ίδιος, ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε στην Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο.
Μεταξύ άλλων ο σχεδιαστής μίλησε για την περίοδο που ήταν στη φυλακή. «Στη φυλακή διάβασα τα βιβλία μου, έκανα γυμναστική, κατάλαβα ότι καλά κάνει και γράφει “άρρεν” η ταυτότητά μου» δήλωσε.
Αναφορικά με την τηλεόραση αποκαλύπτει πως του είχε γίνει πρόταση για κάποιο πρότζεκτ ωστόσο «δεν έβρισκε ούτε κομμωτή, ούτε μακιγιέρ, ούτε αμπιγιέζ».
Ο σχεδιαστής δηλώνει πως οι πιο καλοντυμένες είναι «οι πεθαμένες. Φοράνε ένα απλό ρούχο και είναι τέλειες».
«Το στυλ “Καρντάσιαν” δεν με ενδιαφέρει. αυτά είναι ομοιώματα γυναικών και ανδρών» είπε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκόπησαν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Αγρότες: Εξαπλώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε ολόκληρη την χώρα – «Δεν θα φύγουμε από τα μπλόκα»
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα 17 χρόνια μετά την εξέγερση των δεύτερων «Δεκεμβριανών»
- Ελένη Φουρέιρα: Κορυφαία γυναίκα καλλιτέχνις της χρονιάς στο Spotify
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (6/12): Πού θα δείτε Ολυμπιακός – ΟΦΗ και τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης
- Σαλαμίνα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα γενέθλια της 75χρονης – Πώς οδηγήθηκε στη φυλακή η νύφη της