Ερειπωμένο κτίριο γίνεται παιδότοπος στο Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης
Η ανάπλαση του Μαρινείου στο Κάτω Ελληνικό ξεκινάει και σε 8 μήνες από σήμερα, το ερειπωμένο κτίριο θα δώσει τη θέση του σε ένα χώρο ψυχαγωγίας και παιχνιδιού.
Τις εργασίες ανάπλασης του Μαρίνειου στο Κάτω Ελληνικό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. «Σε 8 μήνες από σήμερα, μετά από τεράστια νομικά και τεχνικά προβλήματα που ξεπεράσαμε, θα παραδοθεί ο χώρος του Μαρίνειου στο Κάτω Ελληνικό (παράδρομος Λ. Ποσειδώνος) ανακατασκευασμένος όπως δείχνει η μακέτα»
Στο σημερινό οικόπεδο – όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες – υπάρχει ένα ερειπωμένο κτίσμα. Μετά τις προγραμματισμένες εργασίες αναμένεται να ανακατασκευαστεί πλήρως και να δοθεί προς χρήση σε δημότες και επισκέπτες.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα δημιουργηθεί ένας χώρος αναψυκτηρίου μαζί με έναν παιδότοπο.
- Μπενίτεθ: «Θα κάνουμε τα πάντα για την πρόκριση»
- BBC: Διατάσσει ταχεία έρευνα για τις ρατσιστικές προσβολές κατά τη μετάδοση των βραβείων BAFTA
- Βιολάντα: Χωρίς μέτρα προστασίας οι σωλήνες αερίου – Τι έδειξε η έρευνα του ΕΜΠ για τη μοιραία διαρροή
- Η λάθος επιλογή, το μάθημα και η επόμενη μέρα του Τσιτσιπά (pics)
- Ιαπωνία: Θα εγκαταστήσει πυραύλους κοντά στην Ταϊβάν – Πώς θα αντιδράσει η Κίνα, το δίλημμα για το Τόκιο
- Το πολυτελές τελευταίο κρησφύγετο του Ελ Μέντσο: Η έπαυλη στο δάσος όπου γράφτηκε το τέλος του βαρόνου


