Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανάπλαση της περιοχής Μπράμου του Δήμου Μονεμβασίας

Ανάπλαση της περιοχής Μπράμου του Δήμου Μονεμβασίας

Οριστική ένταξη έλαβε το έργο του Δήμου Μονεμβασίας «Ανάπλαση περιοχής Μπράμου», προϋπολογισμού 1.050.000€ από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η ανάπλαση περιοχής Μπράμου Δ.Ε. Μολάων του Δήμου Μονεμβασίας, περιλαμβάνει τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αναψυχής, περιπάτου, αλλά και τη γενικότερη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής Μπράμου.

Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται η ενοποίηση χώρων πρασίνου με περιπατητικά μονοπάτια, πεζοδρόμους και πλατείες, που περιλαμβάνουν, επίσης, ζώνες καθιστικών, ενώ έχει γίνει πρόβλεψη για άνετα πεζοδρόμια που πληρούν τις προδιαγραφές προσβασιμότητας.

Ταυτόχρονα, πρόκειται να γίνει η χωματουργική διαμόρφωση 4 δρόμων και ενός τμήματος δρόμων, ενώ η τελική διάστρωση με ψυχρούς κυβόλιθους και ο χαρακτηρισμός 2 οδών εντός της περιοχής ανάπλασης ως δρόμων ήπιας κυκλοφορίας, θα έχει θετική επίδραση στο χαρακτήρα μιας ολοκληρωμένης ανάπλασης.

Τα υλικά που επιλέχθηκαν είναι σύμφωνα με τις αρχές βιοκλιματικότητας, συμπεριλαμβάνοντας ψυχρούς κυβόλιθους και τσιμεντόπλακες.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένη φύτευση δέντρων, λουλουδιών και γρασιδιού, που εκτός από το αισθητικό αποτέλεσμα θα βοηθήσουν και στη βελτίωση του μικροκλίματος και της άνεσης των χρηστών και των περιοίκων.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024