Παιδική χαρά υπερπαραγωγή στη Γλυφάδα
Μια νέα παιδική χαρά άνοιξε τις πύλες της στη Γλυφάδα και προξενεί το ενδιαφέρον.
Άνοιξε από σήμερα το πρωί μια παιδική χαρά στη Γλυφάδα αντικειμενικά ξεχωριστή, στη πλατεία που περιβάλλεται από τις οδούς Ξάνθου, Ζαμάνου και Οινόης.
«Το παραμύθι για τα παιδιά μας στη Γλυφάδα συνεχίζεται! Όπως βλέπετε και στις εικόνες, προσπαθούμε κάθε φορά να γινόμαστε καλύτεροι και κάθε καινούργια μας παιδική χαρά να είναι πιο όμορφη και πιο πρωτότυπη από τις προηγούμενες!
Και κάτι αρκετά χρηστικό για τους γονείς: Τις ώρες της ημέρας που ο ήλιος είναι ψηλά, προτιμήστε και αυτή τη παιδική χαρά – έχει πολλή φυσική σκίαση, χάρη στα μεγάλα δέντρα που την περιβάλλουν!
Η παιδική μας χαρά στην πλατεία Ρίτσου έχει πλέον κάτι από το στίχο του μεγάλου μας ποιητή: «Ένα περιβολάκι ζωγραφισμένο με λουλουδόσκονη» λέει κλείνοντας ο Δήμαρχος Γλυφάδας.
- Τσουκαλάς: «Άλλα ακούν τα αυτιά των αγροτών από την κυβέρνηση και άλλα βλέπουν στις τσέπες τους»
- ΠΑΣΟΚ: Συνήγορος του Φραπέ η ΝΔ – Η σιωπή του προστίθεται στην προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Δώρο Χριστουγέννων – Επιδόματα: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές
- Σάλος στη Σερβία για το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς στην Παρτιζάν
- Το «παραλήρημα» της ΑΙ απειλεί την ψυχική υγεία – Αμερικανοί εισαγγελείς προειδοποιούν τις Big Tech
- Καίτη Γκρέυ: Ο γιος της κατέθεσε αγωγή για ακύρωση της διαθήκης

