
Κρήτη: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Έστειλε τη μητέρα του στο νοσοκομείο
Η 75χρονη γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου
Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τις αρχές, ένας άνδρας από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, ο οποίος κατά καιρούς απασχολεί τις Αρχές με την – από προκλητική ως και παραβατική – συμπεριφορά του.
Ο άνδρας το απόγευμα του Σαββάτου, για άγνωστο λόγο, ξυλοκόπησε τη μητέρα του, με αποτέλεσμα η 75χρονη γυναίκα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου για τις πρώτες βοήθειες κι εκείνος να συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία.
- Διαβάστε επίσης: Η στιγμή που πα-τέρας μαχαιρώνει την πρώην σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους [Σκληρές εικόνες]
Πληροφορίες του Cretalive από την περιοχή όπου κινείται ο άνδρας αναφέρουν πως έχει γίνει … ο φόβος και ο τρόμος, καθώς κυκλοφορεί με ένα αγροτικό όχημα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ πριν από περίπου 2 μήνες είχε συλληφθεί ξανά για ζημιές που είχε προκαλέσει σε οχήματα που έτυχε να βρεθούν μπροστά του, σε “τρελή πορεία” που ακολούθησε με το αυτοκίνητό του.
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα
- Φωτιά στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στην Ηγουμενίτσα – Σοβαρές ζημιές
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση»
- Τιτανικός; Μπα – Η συμβουλή του Τζον Σι Ράιλι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο


