Η μητέρα του παιδιού ονόματι Μπεϊζά η οποία κι έχει την επιμέλεια του παιδιού, μαχαιρώνεται από τον πρώην σύζυγό της μπροστά στον γιο τους.
Το βίντεο έχει καταγράψει τη στιγμή που ο πρώην σύζυγός της και της αρπάζει το παιδί από την αγκαλιά. Εκείνη του επιτίθεται, αλλά παρεμβαίνει ο πεθερός της. Το παιδάκι στέκεται μόνο του, την ώρα που βλέπει τη μητέρα του στο έδαφος και τον πατέρα του να την μαχαιρώνει.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.