
Σήμερα γάμος γίνεται… Παντρεύονται Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση – Με… 17 παρανυφάκια
Έφτασε η μεγάλη μέρα για το ζευγάρι
Η μεγάλη μέρα για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση έφτασε, καθώς σήμερα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Ο γάμος με τους περίπου 2.000 καλεσμένους ήταν προγραμματισμένος για σήμερα, Σάββατο, στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στις 17:00 και φυσικά θα ακολουθήσει δεξίωση.
- Διαβάστε επίσης: Με έλεγχο τριών σταδίων ασφαλείας η είσοδος στο γάμο Μαυρίκιου Μαυρικίου – Ιλάειρας Ζήση
Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δίνει στην δημοσιότητα η ιστοσελίδα gossip-tv.gr, λίγη ώρα πριν το Μυστήριο, τα πάντα είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Η εκκλησία είναι στολισμένη με εντυπωσιακό τρόπο, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν θα έχουν ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά… 17 παρανυφάκια.
Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους είναι η Τέτα Καμπουρέλη η οποία βρίσκεται στην Κύπρο από την Παρασκευή.
Δείτε τις εικόνες:
- Αντζελίνα Τζολί: Ο γιος της Νοξ έβαψε πορτοκαλί τα μαλλιά του
- Alter Ego Media Opens Next Phase of Growth Strategy
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» οι δρόμοι του Λεκανοπεδίου – Πού παρατηρούνται οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις
- «Το μέλλον του Σορτς και το… ντόμινο με Μοντέρο, Φρανσίσκο»
- Κερατσίνι: Διανομέας παρέσυρε με τη μηχανή του 15χρονη – Διακομίστηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο
- Τσίπρας: Η ΕΛΑΣ ήρθε συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία – Ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι για μια καλύτερη Ελλάδα


