Αγρίνιο: Εντοπίστηκε σορός 53χρονου σε διαμέρισμα – Ήταν νεκρός για μέρες
Η σορός εντοπίστηκε στο εσωτερικό της κατοικίας σε κατάσταση αποσύνθεσης
Ένα τραγικό περιστατικό κινητοποίησε την Αστυνομία και την Πυροσβεστική στο Αγρίνιο το βράδυ της Πέμπτης.
Όπως αναφέρει το agrinionews, επρόκειτο για επιχείρηση ανάσυρσης σορού άνδρα από διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Παπαστράτου στο ύψος της πλατείας Φλέμινγκ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός ανήκει σε 53χρονο άνδρα που έφυγε από τη ζωή πριν από μέρες.
- Διαβάστε επίσης: Καλύβια: Νεκρός 37χρονος από άγνωστα αίτια
Σε κατάσταση αποσύνθεσης η σορός
Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική κλήθηκε και έσπευσε με γερανοφόρο όχημα ώστε να ανοίξει από την πόρτα του μπαλκονιού από το διαμέρισμα-με είσοδο στην οδό Καραπαπά- στο οποίο διαβιούσε ο άτυχος άνδρας.
Η σορός εντοπίστηκε στο εσωτερικό της κατοικίας σε κατάσταση αποσύνθεσης. Εκτιμάται πως ο θάνατος προήλθε αρκετές μέρες πριν και είναι χαρακτηριστικό πως η αστυνομία ειδοποιήθηκε από περίοικους που θορυβήθηκαν από τη δυσοσμία.
Για τα αίτια του θανάτου ενεργεί έρευνα η τοπική αστυνομία και αναμένεται να παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.
- «Βυθισμένες σκηνές», η κακοκαιρία Byron πνίγει τη Γάζα – Νεκρός 21χρονος που ήταν υπό ισραηλινή κράτηση
- Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 20-4: Μια ακόμη άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους»
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Η Μπαλάντα της Σεξουαλικής Εξάρτησης: Η ωμή, τρυφερή ματιά της Ναν Γκόλντιν ξαναζωντανεύει στο Λονδίνο
- Κατοικίδια: Η Κομισιόν ανοίγει φάκελο κατά της Ελλάδας για παράνομη διακίνηση ζώων συντροφιάς
- Νέος τραυματισμός στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γουόρντ

