
Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης 76χρονου τουρίστα που τραυματίστηκε σοβαρά ενώ έκανε πεζοπορία
Μεγάλη κινητοποίηση για την διάσωσή του
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στα Σφακιά στην Κρήτη, από Λιμενικό, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ, για έναν 76χρονο τουρίστα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση, κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο μονοπάτι της Σούγιας.
Κινητοποιήθηκαν άμεσα πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ανώπολης, οι οποίοι κατέφεραν να εντοπίσουν τον ηλικιωμένο άνδρα.
- Διαβάστε επίσης: Τέσσερις νέοι απεγκλωβίστηκαν από χαράδρα – Πριν την Πυροσβεστική, τους βρήκε έμπειρος ορειβάτης
Τον μετέφεραν στην Αγία Ρουμέλη και από εκεί συνοδεία διασωστών του ΕΚΑΒ με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ” στο Λιμάνι των Σφακίων με προορισμό το Κέντρο Υγείας της περιοχής.
Ολοκληρώθηκε μεταφορά τραυματισμένου άνδρα σε ασφαλές σημείο και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, στα Σφακιά Κρήτης. Επιχείρησαν 4 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 15, 2022
- Πεντάχρονος τραυματίστηκε σε πισίνα στην Κρήτη: Έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
- Eurovision: Ο σίγουρος νικητής, η θέση του Akyla και τα 3 αουτσάιντερ που μπορεί να κάνουν την έκπληξη
- Αποκόμματα εφημερίδων και διαβατήριο – Τι βρέθηκε στη βαλίτσα του 89χρονου
- Ο Τεόντοσιτς θα… ζήλευε τον Νίκολα Γιόκιτς
- Τσιτσιπάς – Ρουντ 1-2: Δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αποκλείστηκε (vids)
- Καταναλωτές στα πρόθυρα… πληθωριστικής κρίσης – Τι δείχνει η νέα έρευνα της ΕΚΤ για την Ευρωζώνη





