Ροδόπη: Δύο πνιγμοί μέσα σε μια ημέρα σε παραλίες της περιοχής
Στις παραλίες Φαναρίου και Κρυονερίου έγιναν τα δύο περιστατικά
Δυο άνθρωποι, ηλικίας 35 και 51 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή, χθες, σε παραλίες της Ροδόπης, την ώρα που κολυμπούσαν στη θάλασσα.
Ο 35χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα, στην παραλία του Φαναρίου και μεταφέρθηκε στην ακτή, όπου τού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο. Ωστόσο, κατέληξε παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και των λουόμενων.
- Διαβάστε επίσης: Αυτά θα πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση πνιγμού στη θάλασσα
Ο δεύτερος θάνατος καταγράφηκε στην παραλία Κρυονερίου, στη Μαρώνεια, όπου ένας 51χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Ο άτυχος άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προς διακομιδή στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψής του από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και τους γιατρούς του νοσοκομείου, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, που διενεργεί την προανάκριση, ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης.
- «Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία οδήγησαν τη σύντροφό μου στο θάνατο» – Νέες αποκαλύψεις για την 57χρονη καθηγήτρια
- Λίβανος: Η κατάπαυση του πυρός περνά από την αναγνώριση του Ισραήλ από την Βηρυτό σύμφωνα με σχέδιο της Γαλλίας
- Νάπολι – Λέτσε: Η αρχική ανησυχία για Μπαντά και τα ευχάριστα για τον 25χρονο εξτρέμ (vids)
- Νάπολι – Λέτσε 2-1: Τρίποντο με ανατροπή για τους Παρτενοπέι
- Νησί Χαργκ: Οι ΗΠΑ έβαλαν στο στόχαστρο την καρδιά της οικονομίας του Ιράν – Πώς θα επηρεάσει αυτό τον πόλεμο;
- Άρσεναλ – Έβερτον 2-0: Νίκη τίτλου στις καθυστερήσεις για τους «κανονιέρηδες», έγραψε Ιστορία ο 16χρονος Ντάουμαν




