Φρικτό θάνατο βρήκε μέσα σε ανελκυστήρα βρήκε ένας 26χρονος φοιτητής στις Σέρρες λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, ο νεαρός φοιτητής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προσπάθησε με ένα καρότσι μεταφοράς να κατεβάσει ένα ψυγείο με τον ανελκυστήρα, αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους από τις αναταράξεις που προήλθαν από την κίνηση του ανελκυστήρα, το ψυγείο τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
Άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσία Σερρών κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, μεταφέρθηκε από πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας