Η μικρούλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου.
Δηλητηρίαση 67χρονης στην Αμαλιάδα
Πριν λίγο καιρό, στο νοσοκομείο βρέθηκε λόγω δηλητηρίασης μια 67χρονη στην Αμαλιάδα.
Η γυναίκα διακομίστηκε μια 67χρονη γυναίκα από την Αμαλιάδα που έφαγε… ισχυρό απορρυπαντικό, άκρως διαβρωτικό, το οποίο προκαλεί εγκαύματα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 67χρονη γυναίκα είχε πάει σε εγκαίνια ενός σούπερ μάρκετ στην Αμαλιάδα, όπου μοιράστηκε το απορρυπαντικό (ταμπλέτες) σε… συσκευασία δώρου.
Η άτυχη γυναίκα πήγε στο σπίτι νομίζοντας ότι το «δώρο» ήταν κάποιο γλύκισμα, οπότε ξεκίνησε να το τρώει.
Λίγη ώρα αργότερα, η 67χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με συμπτώματα δηλητηρίασης, σύμφωνα με πληροφορίες από το patrinews.gr.





![Πληθωρισμός: Στο 2,4% ο πληθωρισμός τον Νοέμβριο [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΌς-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442