
Χαλκιδική: Παρενόχλησε σεξουαλικά 22χρονη μέσα σε νυχτερινό κέντρο – Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ
Σχηματίστηκε όμως δικογραφία σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Άνδρας καταγγέλθηκε από 22χρονη, θαμώνα σε νυχτερινό μαγαζί στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και ότι τη χτύπησε, την ώρα που διασκέδαζε, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.
Σχηματίστηκε δικογραφία
Αφού η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Σιθωνίας, ξεκίνησαν αναζητήσεις για τη σύλληψή του καταγγελλόμενου προσώπου με τη διαδικασία του αυτοφώρου, αλλά δεν κατέστη εφικτός ο εντοπισμός του. Σχηματίστηκε όμως δικογραφία σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 33χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου.
- Κικίλιας: Από 30 Ιουνίου το e-Ναυλοσύμφωνο – «Παρέμβαση-τομή για το ελληνικό yachting»
- Συνελήφθη 56χρονος για οπλοκατοχή στο Λαύριο – Είχε στο σπίτι του βαλλίστρα, βέλη και πτυσσόμενο γκλοπ
- The Expla-in Project | Το ΠΑΣΟΚ γράφει κυβερνητικό πρόγραμμα;
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Θα καθιερωθούν οι συνεντεύξεις του ως το 20λεπτο της πανελλαδικής διασκέδασης
- Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Μητσοτάκης αποθεώνει… Μητσοτάκη: Από ένα μεγάλο ερωτηματικό η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο θαυμαστικό


