Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στη Χάιφα με γκολ του Ζινκερνάγκελ στο 7’, αλλά η Μακάμπι με ένα τυχερό τέρμα του Χαζίζα στις καθυστερήσεις (90+2’) ισοφάρισε σε 1-1 το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Τικίνιο μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αφού θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.
Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος μίλησε για τη ρεβάνς, που γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και επισήμανε ότι άπαντες θα τα δώσουν όλα για να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
«Δεν είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, θέλαμε κάτι παραπάνω θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας. Όποτε μου ζητηθεί είμαι εδώ για να δώσω τα πάντα. Παίζουμε για το σύνολο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.
Δείτε πώς δια,μορφώθηκαν τα ζευγάρια στους «4» του Champions League, μετά τις προκρίσεις των Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, με τις οποίες ολοκληρώθηκε η φάση των προημιτελικών.
Χειρότερα δεν γινόταν για την Άρσεναλ που κινδύνεψε από την Σπόρτινγκ, η οποία είχε και δοκάρι στο 43’, καθώς οι γηπεδούχοι κάθισαν στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Δοκάρι είχε και η Άρσεναλ στο 84’.