
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η αιχμηρή ανάρτησή του για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη
Ανάρτηση όλο νόημα από τον ηθοποιό
Θέση για την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Δημήτρης Λιγνάδης, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του σε δεύτερο βαθμό, πήρε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.
Ο σκηνοθέτης παρότι κρίθηκε ένοχος για τους δύο από τους τέσσερις βιασμούς, εξασφάλισε το ποσό των 30.000 ευρώ και το μεσημέρι της Πέμπτης (14/7) βγήκε από τις φυλακές.
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που αποφεύγει να τοποθετείτε δημοσίως, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του για την απόφαση της Δικαιοσύνης.
Σε story του στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: «Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος. Δεν ήταν θέμα δικαιοσύνης… Ήταν θέμα περιέργειας».
Η ανάρτησή του
Η στιγμή της αποφυλάκισης
Λίγο μετά τις 2:00 το μεσημέρι ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού.
Ύστερα από 17 μήνες προφυλάκισης και αφού καταδικάστηκε σε 12 χρόνια κάθειρξης για δυο βιασμούς, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου επιστρέφει σπίτι του.
Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Δεν είναι η στιγμή να πω πολλά. Ποτέ δεν πίστευα ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα παρασυρθεί όπως και δεν παρασύρθηκε. Ίσως να παρασύρθηκε μέρος της κοινής γνώμης. 1,5 χρόνο έπαιζαν μπάλα μόνοι τους. Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ. Θα δικαιωθώ στο Εφετείο και θα αποκατασταθεί η αλήθεια».
- Ινδία: Aγόρασε ρωσικό πετρέλαιο για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
- Ρωσία: Τα ουκρανικά drones απειλούν τις εξαγωγές πετρελαίου
- Οδηγός παρέσυρε 15 άτομα σε παρέλαση στη Λουιζιάνα
- Ιταλία: Περιορισμοί στα καύσιμα στα αεροδρόμια της Μπολόνια, του Μιλάνου Λινάτε, του Τρεβίζο και της Βενετίας
- ΟΗΕ – Ορμούζ: Αναβολή χωρίς νέο χρονοδιάγραμμα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για το σχέδιο απόφασης του Μπαχρέιν
- Ιράν: Οι κόρες του Κασέμ Σολεϊμανί διαψεύδουν ότι έχουν σχέση με τις γυναίκες που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ

