Αργυρό μετάλλιο για τα αδέλφια Κορακάκη στο παγκόσμιο κύπελλο
Τεράστια επιτυχία για τα αδέλφια Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξάγεται στην Νότια Κορέα.
Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, στο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξάγεται στην Νότια Κορέα, ανέβηκαν τα αδέλφια Κορακάκη. Η Αννα και ο Διονύσης, συμμετείχαν στον τελικό του μικτού αγωνίσματος των 10μ. αεροβόλου πιστολιού και πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, με αποτέλεσμα να φορέσουν στο στήθος τους, το αργυρό μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το δίδυμο των Ζοράνα Αρούνοβιτς και Νταμίρ Μίκετς από την Σερβία.
Υπενθυμίζεται, ότι η Αννα Κορακάκη, στην ίδια διοργάνωση, έφθασε μία ανάσα από το βάθρο, αλλά για μισό βαθμό έμεινε στην 4η θέση στον τελικό των 10μ. που έγινε εχθές, ενώ στον προκριματικό κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ με 588/600.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ελληνικής αποστολής στην διοργάνωση, δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς την Παρασκευή (15/7), η Αννα Κορακάκη θα συμμετάσχει στο αγώνισμα του αεροβόλου πιστολιού 25μ.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442