Ο Χρήστος Βεργάδος μάς ετοιμάζει καλοκαιρινή μους σοκολάτας με βατόμουρο και μύρτιλο
Υπέροχη γλυκιά συνταγή
Μία δροσιστική συνταγή ετοίμασε σήμερα ο σεφ Χρήστος Βεργάδος στην κουζίνα του «Χαμογέλα και Πάλι!».
Υλικά:
Για το σιρόπι:
70 γρ. ζάχαρη
60 ml νερό
Για την μους:
4 κρόκοι
250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
400 γρ. κρέμα γάλακτος
80 ml ζεστό σιρόπι
300 γρ.βατόμουρα, μύρτιλα, σμέουρα
Χωνάκια παγωτού
Ακολουθήστε τις οδηγίες του Χρήστου Βέργαδου και καλή σας όρεξη!
- Τι έκαναν οι Τζάστιν Τριντό και Κέιτι Πέρι με τον Φούμιο Κισίντα και τη σύζυγό του, Γιούκο;
- Είναι λογικό; Τι σημαίνει όταν ερωτεύεσαι συνεχώς και πολύ γρήγορα
- Κουρέτας: Που πήγαν τα 50 εκατ. ευρώ της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών;
- Γιατί πλημμυρίζει σε κάθε βροχόπτωση η Αθήνα και γιατί βούλιαξε -ξανά- η Μάνδρα;
- Χάνεται ο στόχος για καθολική κάλυψη υγείας ως το 2030
- Σίνθια Ερίβο: Τιμήθηκε με το βραβείο Κερκ Ντάγκλας στο Φεστιβάλ της Σάντα Μπάρμπαρα


