Τατιάνα Μαρία: «Είναι όνειρο να το ζω αυτό με την οικογένειά μου»
Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της η Γερμανίδα τενίστρια μετά την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.
H Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία (Νο 103 στον κόσμο), η οποία απέκλεισε τη Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον, ξεπέρασε με ανατροπή (4-6, 6-2, 7-5), ύστερα από 2 ώρες και 17 λεπτά, το… εμπόδιο της συμπατριώτισσάς της, Γιούλε Νιμάιερ (Νο 97 στον κόσμο), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του φημισμένου τουρνουά Grand Slam και έκλεισε… θέση στην τετράδα της διοργάνωσης.
«Ήταν ένας τόσο σκληρός αγώνας με την Γιούλε, είναι από τη χώρα μου, τη Γερμανία. Νομίζω ότι σήμερα κάναμε τη Γερμανία πραγματικά περήφανη με τον αγώνα μας», είπε ο Τατιάνα Μαρία που στις 8 Αυγούστου θα γίνει 35 ετών.
Διαβάστε επίσης: Νεός προπονητής του Ολυμπιακού ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς
«Αισθάνομαι μεγάλη υποστήριξη γύρω μου. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι εδώ σε αυτό το γήπεδο, προσπαθώ πραγματικά να το απολαμβάνω. Το γήπεδο είναι εκπληκτικό, το κοινό είναι εκπληκτικό. Είναι προνόμιο να παίζω εδώ. Είναι εδώ τα δύο κοριτσάκια μου, είναι ένα όνειρο να το ζω αυτό με την οικογένειά μου, να το ζήσω αυτό με τα δύο κορίτσια μου. Σχεδόν ένα χρόνο πριν γέννησα, είναι τρελό» πρόσθεσε.
Στον ημιτελικό η Τατιάνα Μαρία θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Τυνήσια Ονς Ζαμπέρ (Νο 2 στον κόσμο) και την Τσέχα Μαρίε Μπούζκοβα (Νο 66 στον κόσμο).
«Με τη Ζαμπέρ θα ήταν πολύ ωραίο να παίξουμε. Είναι μέλος της οικογένειάς μου, αγαπάει τα παιδιά μου, παίζει μαζί τους κάθε μέρα. Θα ήταν υπέροχο να παίξουμε. Αλλά είμαι χαρούμενη που είμαι σε ημιτελικό τώρα».
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


