Νικόλ Σέρζινγκερ: Παραμιλάει η Μύκονος με τον σέξι χορό της
Η τραγουδίστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων και μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση
Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνει η Νικόλ Σέρζιγνκερ. Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην μέλος του συγκροτήματος «Pussycat Dolls», εδώ και μέρες βρίσκεται στο νησί των ανέμων και όπως φαίνεται, περνάει φανταστικά.
Σε ανάρτησή της στα social media τη βλέπουμε να φορά το μπικίνι της και αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία να βουτάει στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου διαμένει.
«Βουτώντας στην 4η Ιουλίου. Με στυλ Μυκόνου», γράφει στη λεζάντα και μετρά χιλιάδες likes.
Δείτε το βίντεό της
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)
Την Πέμπτη (30/6) η Νικόλ Σέρζιγνκερ πήγε με τον σύντροφο της να φάει μετά το μπάνιο στη θάλασσα σε γνωστό beach bar του νησιού. Αφού απόλαυσαν το φαγητό τους, η τραγουδίστρια σηκώθηκε να χορέψει και αναστέναξαν και τα τραπέζια.
Η κάμερα του Mykonos live tv, την εντόπισε. Φορούσε ένα κόκκινο μαγιό με λευκά σχήματα, ένα κολιέ και γυαλιά ηλίου. Φυσικά, όλα τα ανδρικά βλέμματα καρφώθηκαν επάνω της.
- Μέση Ανατολή: Εκκληση για αποκλιμάκωση απευθύνει ο Κόστα στον Χέρτσογκ
- Αργεντινή: Η κυβέρνηση Μιλέι χαρακτηρίζει τρομοκρατική οργάνωση καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό
- Ιράν: Είναι «προς το συμφέρον» της G7 να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Ρούμπιο
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Απευθείας αναθέσεις ύψους 2,2 δισ. ευρώ
- Eurogroup: Στο επίκεντρο οι αγορές ενέργειας και τα μέτρα πολιτικής – Ζητούμενο ο προσεκτικός σχεδιασμός
- Γιορτή σήμερα 27 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο



