Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Άλλωστε, στο λογαριασμό της στο Instagram συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που προκαλούν αίσθηση, αλλά και προκαλούν αναστάτωση στους διαδικτυακούς της φίλους.
Και το ίδιο συνέβη με μια φωτογραφία που ανέβασε πριν από περίπου τρία χρόνια. Σε αυτή την φωτογραφία βρίσκεται σε ένα σούπερ μάρκετ, ποζάροντας στο φακό και… φορώντας τα σέξι μαύρα δαντελωτά εσώρουχά της.
Η επίμαχη φωτογραφία, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ενθουσίασε τους followers της και τα likes «έπεσαν» βροχή, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες ώρες περισσότερα από 1,5 εκατ. likes.
Βέβαια, η Ρατακόφσκι εκτός από μοντέλο είναι κι επιχειρηματίας, έχοντας λανσάρει τη δική της σειρά εσωρούχων και η φωτογραφία αυτή είναι στο πλαίσιο της προώθησή τους.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!