Ντίνα Κώνστα: Συγκινητικό «αντίο» από την Εβελίνα Παπούλια στη – «Με έμαθες τόσα πολλά…»
Δείτε την ανάρτηση
Με ένα συγκινητικό μήνυμα επέλεξε να αποχαιρετήσει την Ντίνα Κώνστα, το απόγευμα της Κυριακής, η Εβελίνα Παπούλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η αείμνηστη ηθοποιός απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών βυθίζοντας στη θλίψη τους αγαπημένους της ανθρώπους καθώς και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο.
- Διαβάστε επίσης: Ντίνα Κώνστα: Από το χρωματοπωλείο στην Επίδαυρο
Έχοντας συνεργαστεί πριν πολλά χρόνια τηλεοπτικά, στο επιτυχημένο σίριαλ «Δυο ξένοι» του MEGA, η Εβελίνα Παπούλια θέλησε να πει το ύστατο χαίρε με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.
Ειδικότερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Εβελίνα Παπούλια έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής: «Καλό ταξίδι Ντίνα μου! Για εμένα αυτή η φωτογραφία είσαι εσύ!! Το καθαρό βλέμμα, το τσιγάρο στο χέρι, το καυστικό χιούμορ, την ντόμπρα προσωπικότητα! Σ αγαπώ!!! Καλό ταξίδι όμορφη…. Με έμαθες τόσα πολλά! Σε ευχαριστώ».
Την παρούσα ανάρτηση η Εβελίνα Παπούλια συνόδευσε με μια ασπρόμαυρη εικόνα της αείμνηστης ηθοποιού.
Δείτε την ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evelina Papoulia 1111 🙏 (@evelina_papoulia_official)
- Το υπόμνημα που κατάθεσε ο «κουμπάρος» Φραπές στην εξεταστική που πήγε για να μην απαντήσει
- Δεκαοκτώ παιδιά σε 11 οικογένειες έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα με το σπέρμα του Δανού δότη
- Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης τίμησε όσους στάθηκαν δίπλα σε εκείνους που τους χρειάζονταν
- Αλεξάντρ Σολζενίτσιν: Ένας κόσμος στο περιθώριο της χώρας, στο περιθώριο της Ιστορίας
- Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Ο Δαλιανίδης δημιουργούσε μια ατμόσφαιρα τρόμου στο Ρετιρέ, έκλαιγαν οι ηθοποιοί»
- Καβάλα: Αποκλεισμός του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας από τους αγρότες – Έριξαν άχυρα, σταφύλια και γάλα



