
Ινδία: Τουλάχιστον 20 νεκροί και δεκάδες αγνοούμενοι από κατολίσθηση σε εργοτάξιο σιδηροδρομικής γραμμής
Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν έφεδροι στρατιωτικοί που εργάζονταν σε αυτή τη σιδηροδρομική γραμμή
Τουλάχιστον 20 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν σημειώθηκε κατολίσθηση σε ένα εργοτάξιο των σιδηροδρόμων στη βορειοανατολική Ινδία, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός της χώρας. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό δεκάδων άλλων που αγνοούνται.
Έφεδροι τα περισσότερα θύματα
Τα περισσότερα από τα θύματα ήταν έφεδροι που εργάζονταν σε αυτή τη σιδηροδρομική γραμμή, στο κρατίδιο Μανιπούρ.
Διαβάστε επίσης Κολομβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από την κατολίσθηση – Φόβοι ότι θα αυξηθεί ο αριθμός
Σύμφωνα με τον στρατό, 18 άνθρωποι έχουν βρεθεί ζωντανοί, όμως 15 στρατιώτες και 29 πολίτες αγνοούνται.
Οι διασώστες σκάβουν στη λάσπη και απομακρύνουν πέτρες, αναζητώντας επιζώντες, ανέφερε ο εκπρόσωπος του στρατού, Σουμίτ Κούμαρ Σάρμα.
«Η απώλεια ανθρώπινων ζωών, μεταξύ αυτών και μελών των ενόπλων δυνάμεων, είναι ένα πολύ λυπηρό συμβάν», σχολίασε ο επικεφαλής του κρατιδίου, Ν. Μπίρεν Σινγκ, σε ανάρτησή του στο Twitter.
Η βορειοανατολική Ινδία, μια απομονωμένη περιοχή, πλήττεται τις τελευταίες εβδομάδες από σφοδρές βροχοπτώσεις που έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις και πλημμύρες.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γάζα: Το Ισραήλ σκότωσε τον ηγέτη της Χαμάς στη Γάζα παρά την εκεχειρία – Νετανιάχου: Ελέγχουμε 60% του θύλακα
- Λέσβος: Εργατικό ατύχημα με δυο τραυματίες – Έπεσαν από μεγάλο ύψος
- Παναθηναϊκός – Μύκονος Betsson 99-75: Έκαναν εύκολα το 1-0 οι «πράσινοι» στην πρεμιέρα των play-off της Stoiximan GBL
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χάος σε εστιατόριο του Λος Άντζελες – «Γαύγιζε, ούρλιαζε και κυκλοφορούσε με μαχαίρι»
- Αριστείδης Μπαλτάς: Παραίτηση με αιχμές για την ηγεσία της Νέας Αριστεράς – Η διαρροή που τον εξώθησε στην έξοδο
- Euroleague Final-4: Άνοιξε η πλατφόρμα της μεταπώλησης των εισιτηρίων


