Στην Κύπρο θα βρεθεί στις αρχές του Αυγούστου η ΑΕΚ.
Όπως έγινε γνωστό, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει (5/8) σε φιλική αναμέτρηση στο ΓΣΠ την Ομόνοια.
Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας τους φιλάθλους της για το φιλικό με τους «κιτρινόμαυρους».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας για το φιλικό με την ΑΕΚ:
«Δύο αγώνες προετοιμασίας έχουμε διευθετήσει να διεξαχθούν στο στάδιο ΓΣΠ, ο πρώτος απέναντι στη Χάποελ Χάιφα και ο δεύτερος με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.