Νίκος Χατζηνικολάου: Όταν τα «έχωσε» live στο κοντρόλ
Δείτε το απίθανο βίντεο...
Εκνευρισμένος είχε εμφανιστεί ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα της εκπομπής του «Ενώπιος ενωπίω» πριν από μερικές εβδομάδες.
Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο παρουσιαστής είχε μεγάλο θέμα με το κοντρόλ. Αρχικά στα πρώτα λεπτά της εκπομπής, ζήτησε από το κοντρόλ να δυναμώσει τον ήχο, του ενός εκ των δύο καλεσμένων του καθώς δεν τον άκουγε καλά μέσα στο στούντιο.
Λίγη ώρα αργότερα τα έβαλε και πάλι με το κοντρόλ λέγοντας «παρακαλώ το κοντρόλ να κλείσει το ακουστικό γιατί αυτή στιγμή δεν έχετε κάτι να μου πείτε απλά έχετε αφήσει ανοιχτό το ακουστικό».
Δείτε το βίντεο
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»
- Ο Μακρόν ψάχνει και για κεντρικό τραπεζίτη – Γιατί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Βιλερουά
- Κινηματογραφική ληστεία στην Ιταλία: Μασκοφόροι με «μαϊμού» περιπολικά ανατίναξαν χρηματαποστολή



