Απίστευτο βίντεο: Έπεσε από… σουίτα γηπέδου σε συναυλία και επέζησε
Είχε τύχη βουνό...
Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο Dylan Wood είναι ακόμα ζωντανός, παρά την πτώση του στην συναυλία του Harry Styles από πολύ μεγάλο ύψος.
Ο 20χρονος μηχανικός είχε πάει στο event που γινόταν στο Άιμπροξ της Γλασκόβης και βρισκόταν σε μία από τις σουίτες που υπήρχαν στο γήπεδο.
Άγνωστο μέχρι στιγμής το πως, ο νεαρός έπεσε στο κενό. Την τραγική αυτή στιγμή που ευτυχώς δεν αποδείχθηκε μοιραία, καταγράφηκε σε video ενός άλλου fan που βρισκόταν πιο χαμηλά.
Αμέσως μετά το περιστατικό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, με τις πιθανότητες να επιζήσει να μην είναι με το μέρος του. Κι όμως, την εκτίμηση αυτή κατάφερε να την διαψεύσει και μάλιστα πανηγυρικά.
Still in shock after @Harry_Styles concert @Ibrox. A guy fell from the tier above onto the main stand one row in front of us. No security to be seen. I had to run to main door at street level to bring help. Everyone in shock around us and so upset. Hope guy is OK.
— Tracy Brown (@TracyBr19890931) June 11, 2022
Μάλιστα, παρά το γεγονός πως το περιστατικό συνέβη στις 11 Ιουνίου, ο Dylan βρίσκεται ήδη σπίτι του αναρρώνει.
- OnlyFans: Πόσο απειλούνται οι δημιουργοί του με «φόρο αμαρτίας»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]
- Βεζένκοφ: «Όταν κερδίζεις τον Παναθηναϊκό παίρνεις έξτρα ώθηση»
- Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2026: Θρίαμβος για τη Συναισθηματική Αξία του Τρίερ – Ηχηρό μήνυμα στον Τραμπ
- Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα προτίθεται να καταψηφίσει την εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ ελέω Γροιλανδίας
- Λούδης: «Για αυτό η Ελλάδα είναι το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο» (vid)




