Ο Ζιντάν έριξε για τρίτη φορά… «πόρτα» στην Παρί
Για τρίτη φορά ο Ζινεντίν Ζιντάν αρνήθηκε πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν.
Με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο να αποτελεί όπως όλα δείχνουν παρελθόν από τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, οι ιθύνοντες των Παριζιάνων έχουν βγει στην αγορά, προκειμένου να εμπιστευθούν τον άνθρωπο στον οποίο θα παραδώσουν τα «κλειδιά» της ομάδας.
Ο μεγάλος… πόθος των Γάλλων είναι ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν. Ωστόσο όπως φαίνεται ο Γάλλος τεχνικός δεν… ψήνεται να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στο Παρίσι, με τον ίδιο να περιμένει τι θα γίνει με την εθνική Γαλλίας μετά το Μουντιάλ του Κατάρ, που είναι και ο μεγαλύτερός του στόχος.
Έτσι οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν θα πρέπει σιγά σιγά να στρέψουν το βλέμμα τους αλλού, με το όνομα του Κριστόφ Γκατιέ να ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα.
🔴 Zinedine Zidane aurait dit « NON » une troisième fois au PSG car il a pour priorité de prendre la tête de l’Equipe de France ! 👔🇫🇷
(as) pic.twitter.com/H6UnI1qj1R
— BeFoot (@_BeFoot) June 11, 2022
- Lead the Way: Πέντε σπουδαίες αθλήτριες αποδεικνύουν πως η πραγματική ενέργεια ξεκινά από μέσα μας
- Άλκης Ρήγος: Ανασκάλεμα της μνήμης
- Νέος κανονισμός της ΕΕ για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στα αγροτικά προϊόντα
- Super League: Στις 24/3 η κλήρωση για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ
- Κουτσούμπας για Καισαριανή: Να δοθούν ψηφιακά αντίγραφα των φωτογραφιών στο ΚΚΕ
- Τομ Κρουζ και Μπραντ Πιτ μαλώνουν για τον Έπσταϊν – Τι λέει ο σκηνοθέτης του «χαζού αστείου» που τάραξε το Χόλιγουντ



