Πάτρα: Χρησιμοποιούσαν το παιδί τους για να διακινούν ναρκωτικά
Το ζευγάρι να συνελήφθη μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού τους, το οποίο χρησιμοποίησαν για τη συναλλαγή.
Αποτροπιασμό προκαλεί, η πρακτική ζευγαριού από την Πάτρα, που χρησιμοποιούσε το ανήλικο παιδί του, για να διακινεί ναρκωτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας και η γυναίκα, ηλικίας περίπου 35 ετών και οι δύο, είναι χρήστες ηρωίνης.
Οι δύο τους, μαζί με το παιδί τους, βρίσκονταν κοντά στο ΚΕΤΧ για να πωλήσουν ναρκωτικά σε δύο άλλους άνδρες, ελληνικής καταγωγής.
Και οι 4 συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, με το ζευγάρι να συλλαμβάνεται μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού τους, το οποίο χρησιμοποίησαν για τη συναλλαγή.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σε έρευνα των αστυνομικών, στο σπίτι του ζευγαριού, εντοπίστηκαν 60 γραμμάρια ηρωίνης, μία ζυγαριά ακριβείας και το ποσό των 1.500 ευρώ.
Οι τέσσερις συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πατρών.
- Τένις: Οι αντίπαλοι της Εθνικής στο United Cup
- Πέθανε ο Φρανσίς Μαρμάντ – Η «πένα» που έκανε την τζαζ τρόπο ζωής
- Ιράν: Πέθανε ο Μπαχράμ Μπεϊζαΐ, από τους σημαντικότερους Ιρανούς σκηνοθέτες και θεατρικούς συγγραφείς
- Μακρόν: Την ανάγκη να δοθούν στο Κίεβο ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας υπογράμμισε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζελένσκι
- Νίγηρας: Η χούντα κηρύσει «γενική επιστράτευση» για τον πόλεμο κατά των τζιχαντιστικών οργανώσεων
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Η «σκόνη» από τα διασπαστικά «μπλόκα του διαλόγου» πεισμώνει τους αγρότες

