Σεισμός 3,9 ρίχτερ: Αισθητός σε Αχαΐα, Κορινθία, Αιτωλοακαρνανία και Φωκίδα
Το επίκεντρο εντοπίστηκε στον Κορινθιακό κόλπο
Ασθενής σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, περίπου στις 22:25 απόψε, σε περιοχές της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Φωκίδας και της Κορινθίας.
Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο εντοπίστηκε στον δυτικό Κορινθιακό κόλπο, επτά χιλιόμετρα, νοτιοδυτικά της Ερατεινής Φωκίδας, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίστηκε στα περίπου 43 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα και με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, η σεισμική δόνηση είχε μέγεθος 3,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το επίκεντρο ήταν 10 χιλιόμετρα, βορειοανατολικά του Αιγίου.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Η… μισή Euroleague ενδιαφέρεται για τον Παγιόλα – Ποια ομάδα είναι φαβορί…»
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Τα ΗΑΕ είναι διατεθειμένα να μετάσχουν σε διεθνή ομάδα για το άνοιγμα στα στενά του Ορμούζ
- Γιατί η γάτα αγαπά το «κρατς» που κάνει η ξηρά τροφή της, όταν την τρώει; – Οι αιτίες
- Το Πεντάγωνο επιβεβαιώνει πως αυτόνομα σκάφη-drone των ΗΠΑ επιχειρούν στo Στενό του Ορμούζ
- Josephine: «Με τον Νίνο υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος» – Τι λέει για την επανασύνδεση
- «Μας παίζουν και μας κοροϊδεύουν»: Σφοδρές αντιδράσεις στη Σίφνο που μένει χωρίς παιδίατρο




