Θεσσαλονίκη: Την χτύπησε επειδή έκλεψε σουβλάκια– Στο αυτόφωρο ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου
Ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου πήγε στο αυτόφωρο γιατί φέρεται να ξυλοκόπησε την 14χρονη.
Το πρωτοφανές περιστατικό φαίνεται να ξεκίνησε όταν το κορίτσι άρπαξε το σάντουιτς και άρχισε να τρέχει, κάτι που, όπως είπε η ίδια, στους αστυνομικούς, έκανε στο πλαίσιο ενός challenge με συνομήλικές της.
Ανάλογα περιστατικά θα πουν οι καταστηματάρχες δεν είναι πρωτοφανή.
Η απόπειρα της ανήλικης να αρπάξει το σάντουιτς από ψητοπωλείο της Θεσσαλονίκης είχε άδοξο τέλος, καθώς ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κυνήγησε το μικρό κορίτσι και το ξυλοκόπησε.
Άλλη όμως εκδοχή δίνει η πλευρά του καντινιέρη, αν και οι αρχικές πληροφορίες λένε πως ο άνδρας τη χαστούκισε με αποτέλεσμα να ανοίξει η μύτη της.
Η πλευρά του λέει πως η μικρή σκόνταψε.
«Έπεσε, δεν χτυπήθηκε. Έκλεψε δύο σάντουιτς και το κάνουν αυτό επανειλημμένα, είναι μόδα. Τέλος πάντων τα κυνήγησαν τα παιδιά και έπεσε αυτό», λέει ο πατέρας του ψητοπώλη.
Από την πλευρά του, ο 37χρονος ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου δήλωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού πως δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση, καθώς δε θέλει να δώσει συνέχεια στο συμβάν.
Οι γονείς της ανήλικης από την άλλη κατέθεσαν μήνυση για το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.
- Σομαλιλάνδη: Το Ισραήλ υπερασπίζεται στο ΣΑ του ΟΗΕ την απόφασή του να την αναγνωρίσει
- Ουκρανία: Τη συνέχιση παροχής στρατιωτικής στήριξης ενέκρινε η ιταλική κυβέρνηση
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]


