Νέα μαρτυρία για τη «ρώσικη ρουλέτα του δρόμου» – «Τα παιδιά διασκεδάζουν και γελούν»
Η νέα μαρτυρία είναι ιδιαίτερα ανησυχητική μιας και τα παιδιά σε αυτήν τη περίπτωση, κρύβονται σε στροφή και ρισκάρουν τη ζωή τους τη στιγμή που οι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα.
Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενα με τα παιδιά που πετάγονται ξαφνικά στον δρόμο, μέσα στο σκοτάδι, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα γράμματα για μερικά likes στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
«Κι εδώ γίνεται. Στο Μπραχάμι.
Τα έχω δει, ήταν τέσσερα παιδιά… τέσσερα, πέντε… πιτσιρίκια. 14, 15, εκεί μέσα η ηλικία τους, όλα με κουκούλες, με μαύρα και περίμεναν πότε θα δουν αυτοκίνητο ή μηχανάκι, ή μηχανές… μάλιστα ένας με μία μεγάλου κυβισμού μηχανή κόντεψε να πέσει ο άνθρωπος κάτω γιατί κάνουν μανούβρες για να τα αποφύγουν. Πετάγονται ξαφνικά μπροστά στα αυτοκίνητα. Κρύβονται στη γωνία, στο πεζοδρόμιο και μόλις δουν αυτοκίνητα πετάγονται μπροστά. Και γελάνε και το θεωρούν αστείο αυτό που κάνουν», αναφέρει μάρτυρας στο MEGA.
Η νέα μαρτυρία είναι ιδιαίτερα ανησυχητική μιας και τα παιδιά σε αυτήν τη περίπτωση, κρύβονται σε στροφή και ρισκάρουν τη ζωή τους τη στιγμή που οι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα.
«Και λέω ‘Παναγιά μου, τι γονείς θα έχουν αυτά τα παιδιά και ποιανού σπίτι θα κλείσουν’ γιατί ο άλλος, αν δεν το προλάβει και το πατήσει το παιδί, μετά θα του ζητάνε και τα ρέστα του ανθρώπου. Άμα πέσει στις ρόδες κάποιου ανθρώπου και τα πατήσουν ή τα χτυπήσουν ή οτιδήποτε, θα πάει φυλακή ο άνθρωπος. Τα είδα με τα μάτια μου. Κι όταν στρίβουν τα αυτοκίνητα έχει μια κατηφόρα και κατεβαίνουν με φόρα τα αυτοκίνητα. Και κάθονται και περιμένουν πότε θα δουν αυτοκίνητο να έρχεται με φόρα και πετάγονται μπροστά στο αυτοκίνητο».
Οι οδηγοί, σύμφωνα με τη μαρτυρία, από καθαρή τύχη δεν έχουν χτυπήσει μέχρι σήμερα κάποιο από αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν σ’ αυτήν την αδιανόητη πρόκληση, την οποία μάλιστα, ένα από τα μέλη της παρέας καταγράφει με το κινητό του για να το «ανεβάσει» στη συνέχεια, στα social media.
«Οι οδηγοί κάνουν συνέχεια ελιγμούς να τα αποφύγουν. Πάταγαν απότομα φρένο γιατί ξαφνικά να δεις ένα μαύρο, ένα πιτσιρίκι με μαύρα να πετάγεται μπροστά σου μέσα στο σκοτάδι, τρελαίνεσαι. Κυριολεκτικά πετάγονται. Στα μηχανάκια πετάγονταν μπροστά. Λέω ‘τώρα θα πατήσουν κανένα’ και πήγα και τους το είπα, λέω ‘τι κάνετε ρε παιδιά;’ Μου λέει… και γέλαγαν, δεν μου είπαν τίποτα. Γέλαγαν και έφυγαν. Το έκαναν δύο φορές τους είδα που το έχουν κάνει. Στο ίδιο σημείο», αναφέρει η μαρτυρία.
Το συγκλονιστικό είναι ότι τα παιδιά αυτά δείχνουν να το διασκεδάζουν, γελούν με το φόβο που προκαλούν στους οδηγούς που έντρομοι σταματούν οριακά από τα πόδια τους και δεν συνειδητοποιούν πόσο πολύ θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.
- Μετά τη Λίβερπουλ την…πάτησε και η Μάντσεστερ Σίτι (0-0) – Χωρίς γκολ και η Τότεναμ (0-0)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]
- «Καθοδόν για τη Μακάμπι ο Ταϊρίκ Τζόουνς», αναφέρουν στο Ισράηλ
- Πετρέλαιο: Η μεγαλύτερη βουτιά από την πανδημία και το σενάριο των 50 δολ.
- Χάρτης της IQAir δείχνει κάκιστη ποιότητα αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μία… πολυάσχολη χρονιά – Πόσες χώρες βομβάρδισαν οι ΗΠΑ;
- Ο Τσάρλι Χάναμ φοβόταν ότι έκανε λάθος που δέχθηκε να υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Εντ Γκέιν στο «Monster»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 02.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-128x85.jpg)
























![Στους έξι οι νεκροί από τις διαδηλώσεις στο Ιράν – Επίθεση σε αστυνομικό τμήμα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/2026-01-01T103319Z_1492501376_RC21RIAC8O1I_RTRMADP_5_IRAN-ECONOMY-PROTESTS-315x220.jpg)

























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442