Αλμπάνης: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στον Απόλλωνα Λεμεσού και επιστρέφει στην ΑΕΚ
Ο Απόλλωνας Λεμεσού αποχαιρέτησε τον Χρήστο Αλμπάνη ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κύπρο.
Την παρουσία του στον Απόλλωνα Λεμεσού ολοκλήρωσε ο Χρήστος Αλμπάνης. Ο Έλληνας άσος που είχε παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΚ στην κυπριακή ομάδα, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, επιστρέφει στην Ενωση με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024.
Ο Αλμπάνης πραγματοποίησε καλή χρονιά στην Κύπρο αφού σε 27 εμφανίσεις με τον Απόλλωνα πέτυχε πέντε γκολ και βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου. Πλέον μένει να φανεί ποια είναι η πρόθεση της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση του δανεισμού του Χρήστου Αλμπάνη με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στην ΑΕΚ.
Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός συμπλήρωσε 27 συμμετοχές (1.750 αγωνιστικά λεπτά) με τη φανέλα του Απόλλωνα σημειώνοντας 5 τέρματα.
Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το λιντσάρισμα, τα δεσμά και η χρυσή εκδίκηση της ποπ πριγκίπισσας – «Δικαιοσύνη»
- Ουκρανία: Συνελήφθη ο πρώην υπουργός Ενέργειας – Προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα
- Νίκαια: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό ανηλίκου και πορνογραφία – Μαζί τους και μία ανήλικη
- Ολυμπιακός: Το νέο ιστορικό επίτευγμα του Κώστα Παπανικολάου (pic)
- Τζουμέρκα: Δρόμος υποχώρησε στα Πράμαντα και «κατάπιε» ΙΧ – Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός
- ΚΚΕ: Οι φωτογραφίες των 200 της Καισαριανής δείχνουν το ηθικό μεγαλείο των κομμουνιστών

