Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη σε δηλώσεις του, ενώ μοιράστηκε όσα έλεγαν στον Παναθηναϊκό για το θρύλο του Ολυμπιακού.
Ακόμα, ο λιθουανός τεχνικός τόνισε ότι ο αρχηγός των Ερυθρόλευκων είναι ένας απίστευτος τύπος και από τους πιο κουλ που αγωνίζονται στα παρκέ της EuroLeague.
«Ο Γιώργος είναι ένας απίστευτος τύπος. Κέρδισε το σεβασμό για τη συμπεριφορά και τον επαγγελματισμό του» ανέφερε στο basketnews ο Λιθουανός, προτού θυμηθεί ιστορίες από τα χρόνια του ως παίκτη στον Παναθηναϊκό.
«Πάντα γελούσαμε στον Παναθηναϊκό και λέγαμε ότι ο Πρίντεζης μπορεί να έρθει στο ΟΑΚΑ χωρίς να τον προσέξει κανένας. Θα μπορούσε να κάτσει και να δει το ματς σαν ένας απλός φίλαθλος. Εμείς, αν πηγαίναμε στο γήπεδο του αντιπάλου, θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα!»
Στη συνέχεια ο Σάρας σημείωσε: «Όλοι οι φίλαθλοι τον σέβονται απεριόριστα. Το ίδιο ένιωθα και εγώ ως αντίπαλός του, όταν ήμουν παίκτης και τώρα ως προπονητής. Ο Γιώργος είναι ένας από τους πιο κουλ τύπους».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρεται στον ρόλο του Βασίλη Σπανούλη, το μέλλον του Γιάννη, στη φιλοσοφία του σύγχρονου μπάσκετ και στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού σε Ευρώπη και Αμερική
Σε συνέντευξή του στο Baskettalk με τους δημοσιογράφους Νίκο Συρίγο και Γιώργο Κογκαλίδη, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για τον ρόλο και την επιρροή του Βασίλη Σπανούλη στην οικογένειά του και στην Εθνική ομάδα, αλλά και για το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ο ίδιος στο μέλλον καριέρα προπονητή ή μάνατζερ. Ο θαυμασμός για τον Βασίλη Σπανούλη Απαντώντας […]